måndag 15 juli 2013

BBQ

Ikväll hade den Troop som tagit hand om oss fixat ihop en riktig BBQ. Galet mycket god mat såsom corn bread, baked beans, buffalo chicken, cup cakes, pineapple cake med mera. De var många från Troopen närvarande så deltagarna fick pratat en hel del.

Vi gav bort dalahästen vi köpt i Sverige samt en lägertröja. Sent omsider kom vi på att vi behövde två så stackars Jesper fick offra sin men vi har tagit fram en ny till honom. Vi är honom evigt tacksamma. Det hölls en del tal, Oskar gjorde en stark insats från våran sida och vi hoppas gåvorna var till belåtenhet. Vi fick en massa märken samt en gift bag med sä mycket grejer att de kommer skicka hem det till oss.

Senare på kvällen gjorde fick vi åka på en kvälls runda i Washington. Tjejbilens förare hade det inte lätt, men till city och tillbaka kom vi.

Vi har haft en fantastisk början här i Washington. Imorgon drar vi vidare mot lägret med en fem timmar lång bussresa. Vi är så oerhört tacksamma och de har gjort mer för oss än vi kunnat önska.
/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar