torsdag 18 juli 2013

Med hälsningar från toaletten

Jag står just nu på en toa och skriver ihop det här. För att kunna ladda sin elektroniska utrustning så får man bege sig till en toa eller en laddningsstation som består av solceller.

Idag den tredje hela dagen så är deltagarna ute på egen hand och utforskar det enorma lägerområde som det är här (gör även att det är kilometervis att gå). Det finns allt från jätte zip-lines till landskapsmålning, från hinderbanor i vattnet till BMX, det finns verkligen något för alla här. Det enda jag som ledare kanske reagerar på är skjutningen med skarpladdade vapen men det är en kultur-krock vi får ta och det är väldigt hårda säkerhetskrav.

Deltagarna är fantastiskt snälla, de kommer när vi sagt att de ska samlas och går till och med upp i tid, det enda vi får tjata på dem är att de ska plocka undan efter sig men de har nog blivit lite inspirerade av Mexiko som inte gör det alls.

Vi har sagt det för och vi säger det igen, lägret är riktigt bra och vi stormtrivs! Okej det är kanske lite varmt men vi har nog vant oss tills det är dags att åka hem.

Nu är det dags för en underbar sockerlunch, mmmmmm. Oskar hittade pizza idag så nu är han lycklig. 

/Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar