söndag 21 juli 2013

Deltagarna

Deltagarna ligger och sover lite extra då det är fritt deltagande på förmiddagens aktiviteter och de behöver lite extra sömn. Det går dessutom att stanna i tältet idag då temperaturen äntligen sjunkit lite och det regnar. De senaste dagarna har de varit upp mot 30-34 grader varmt och en hög luftfuktighet. Vi klarar värmen bättre och bättre, vi drinker alla litervis med vatten ( vi behöver inte ens tjata), de smörjer in sig med solkräm och försöker hålla sig i skuggan. Jag tror aldrig att jag svettats så mycket i hela mitt liv.

Vi försöker ge dom så mycket eget ansvar som möjligt, men samtidigt stödja dem. De får själva bestämma vilka aktiviteter de ska gå på och ibland följer vi med. Vi har en regel som säger att de måste vara två och två och de går i olika konstellationer, alla umgås!
Det är enkelt att vara ledare för dessa deltagare, de bjuder mycket på sig själva och de gör att jag och Oskar gör det också.

Så även om det kanske är lite väl långt att gå ibland, att det är för mycket socker i maten ibland, att vi svettas litervis så gör det inget, vi har roligt ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar