måndag 15 juli 2013

En något svettig tur till Washington

Idag har varit en väldigt händelserik dag. Vi har gått en hel del och rört oss kring the mall mest hela dagen. Vi har besökt air and space museum och national history museum. På air and space åt vi på amerikansk mcdonalds och museet innehöll mest flyg och rymdfarkoster. Dagens andra museeum bjöd på dinosaurier, mumier och en vacker diamant. Vandringen i washington dc tog oss även till vita huset, us capitol, wwII memorial och washington monument som dessvärre var under reparation och klädd med byggställningar. Den absolut största skillnaden från hemma i sverige är att det är enormt varmt här i USA, väldigt varmt och svettigt, men fortfarande väldigt kul! :) värmen har varit påtraglig och fultigheten är absurb. Ingen har undkommit att svetten synts på scoutskjortan under ryggsäcken. Nu sitter vi på metron hem och sen ska vi snart iväg och äta en äkta Amerikansk barbeque.

Elin och Emil


Idag har varit en riktigt riktigt varm dag men vad gör det när man får se fantastiska saker! Vi har sett stora delar av "det-man-ska-se" i Washington. Deltagarna tror vi har uppskattat dagen hittills de är glada och tar hand om varandra.

Saker vi lärt oss idag är vilken färg kisset ska ha för att inte vara uttorkad, att McDonalds smakar som i Sverige fast med större läsk och gratis påfyllning och att världens största blå diamant inte är så stor.

Nu blir det BBQ med värdfamiljerna. Mycket mycket trevligt ska det bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar